360 graders analyse:

Når der bliver talt om digital analyse handler det som oftes om din data og hjemmeside.
Hos Lacuna Digital tilbyder vi at lave en 360 graders analyse af din hjemmeside og marketingaktiviteter. På den måde kan vi nemmere udforme digital marketing som skaber direkte resultater. Det er vigtigt at kende den virksomhed man arbejder med, og derfor er det vigtigt at kigge på data, som kan indikere, hvor man kan optimere.

Hjemmeside:

Vi laver en 360 graders analyse af din hjemmeside og ser hvor der kan blive optimeret. Her kan der være tale om en optimering af konverteringsrater med nyt design eller flere call-to-actions. Det kan være at din page speed er for langsom, eller du ikke tracker korrekt på din marketing. Hvis ikke dette er sat op korrekt, så kan det bidrage negativt til din forretning, og du kan i sidste ende miste konverteringer eller salg.

Digital marketing som skaber direkte resultater:

Vi laver en 360 graders analyse af dine marketingaktiviteter. Vi kigger på din Google Ads konto, Google Analytics, Facebook Business Manager & E-mail marketing. Her kan vi finde frem til, om du køber ind på de rigtige søgeord, hvor din stærkeste salgskanal kommer fra og din kunderejse. Ligeledes kan vi se, om din målretning og segmentering af korrekt. Det er vigtigt for din virksomhed at have en godt e-mail marketing flow, stærke salgskampagner og et passende grafisk udtryk. Det dykker vi også ned i.

Vi vil meget gerne hjælpe dig på vej til bedre resultater. Lad os endelig tage en uforpligtende snak.