Kampagne e-mails

Kampagne e-mails kan være guld værd. Vi kan hjælpe dig med at varetage den opgave – både med opbygning af HTML templates, men også afsendelse af nyhedsbreve. Det kan være, at du er ude efter at skabe større awareness omkring dit brand, dele tips og tricks til dine brugere, gøre opmærksom på udsalg eller noget helt fjerde. Langt de fleste virksomheder gør brug af netop e-mail marketing og alle dens facetter, så du bør i den grad hoppe med på vognen. Vi hjælper dig gerne godt på vej!

Automatiske e-mails

Ønsker du at kunne læne dig tilbage, og mærke digital marketing, som skaber direkte resultater?
Hvis svaret er ja, så kunne automatiske e-mails være noget for dig​.

Lad kunderne modtage dine mails uden, at du skal sidde og sætte det hele op manuelt. Ved at benytte dig af automatiseret e-mail marketing, kan du eksempelvis skræddersy det stærkeste e-mail flow til dine nye kunder, som har skrevet sig op til dit nyhedsbrev. På den måde skaber du dig de bedst mulige betingelser for at sikre salg fra starten af. Vi kan hjælpe med opsætning, periode og klæder dig bedst på til opgaven med vores erfaring.

Lead Scoring

Lead scoring er et vældig populært marketingværktøj, hvis du arbejder med en B2B virksomhed.
Det handler i alt sin enkelthed om at rangere/score det pågældende lead, så du som sælger, slipper for at bruge tid på kolde leads. Alle leads har forskellig værdi alt efter, hvor meget (eller, hvor lidt) de har interageret med dit website. Når de bevæger sig rundt på dit site, inddeler vi de forskellige sider i pointorden alt efter salgsrelevans. På den måde skaber vi de bedst mulige forudsætninger for direkte resultater. Brugerens rejse rundt på sitet opbygger en samlet rangering (typisk fra 1-100). Denne rangering gør arbejdet langt nemmere for sælgeren, men det giver også muligheden for at synliggøre de kolde og lavere rangeret leads, som der nu kan arbejdes på at varme op. Lad os hjælpe din B2B virksomhed med jeres lead scoring.