Google Ads:

Med Google Ads har du muligheden for at blive vist for potentielle kunder, som har søgt på nøgleord, der har relevans for din forretning. Dette er med til at drive trafik til din hjemmeside og i sidste ende skabe en konvertering. Google Ads kan hjælpe dig med at skabe flere salg, flere henvendelser eller flere leads afhængigt af, hvad din forretning har brug for. Google Ads kan være lukrativt for din forretning, og der kan opnås enorm høj ROAS (return on ad spend) med den korrekte opsætning. Som kunde hos Lacuna Digital gennemgår og rådgiver vi din forretning, samt etablerer mål for din annoncering på Google. Der udarbejdes en strategi for, hvilke søgeord, der har relevans for netop din forretning. Herefter findes der i fællesskab frem til et passende budget.

 

Google Display

Med Google Display annoncering er der tale om grafiske bannere og tekst, der bruges til at tiltrække trafik til din hjemmeside. Det er en stærk måde at blive mere synlig på. Hos Lacuna Digital, kan vi hjælpe din forretningen med at lave de grafiske display annoncer. Dertil findes der forskellige muligheder for målretning inden for demografier som køn, alder, emner, interesser og meget mere. Display annoncering tilbyder også retargeting annoncer, som er den bedste måde at fange brugere, der har vist interesse for dit brand tidligere. Det er vigtigt at være præcis i din kommunikation, samt skabe relevant og flot grafisk indhold, som fanger kunden.

 

Google Shopping

Med Google Shopping er din webshop integreret direkte med Googles platform. Det er en fantastisk mulighed for dig, hvis du vil have vist butiksprodukter direkte i Google søgningen. Det skaber mere synlighed til dine produkter, da de vil blive vist med et billede. Annoncer dukker oftest op øverst efter søgeresultatet eller ude i venstre side. Lacuna Digital kan hjælpe din virksomhed med opsætning af Google Shopping samt eksekvering på samme.

 

Youtube

YouTube er verdens største videoplatform, og den bliver brugt jævnligt af mange danskere. Det er derfor en fantastisk god kanal ift. brand awareness og eksponering af produkter. Med annoncering på YouTube, bliver dine annoncer vist før den valgte video går i gang. Derfor er det igen bundet op på relevante søgeord. I bund og grund fungerer det som en hvilken anden som helst søgemaskine. Hvis din virksomhed allerede ligger inde med lækkert video materiale, så er det næsten bare at komme i gang.

 

Remarketing

Med søgeords-remarketing bliver dine anonncer vist til brugere, som allerede har søgt på et relevant søgeord. Når brugeren søger på dette ord igen eller noget, der ligger tæt op af vil annoncerne blive vist.
Det kræver selvfølgelig at brugeren har været inde på din hjemmeside først. Remarketing med Google Ads fungerer som opsætning af målgrupper/audiences. Derfor kan det være en rigtig god idé at byde lidt højere på denne målgruppe, da du rigtig gerne vil have topplacering på Google inden for det givne søgeord.

 

Google Display Remarketing

Når en bruger har været inde på jeres hjemmeside og har vist interesse for et produkt, har du nu muligheden for at ramme brugeren på tværs af Googles display netværk. Her er der tale om, at dine banner annoncer kan blive vist på store danske medier. Du kan også sætte dynamiske remarketing annoncer op. Det er et fantastisk værktøj, hvis en bruger har vist interesse for et specifikt produkt, da du nu har muligheden for at ramme personen med lige netop det samme produkt igen. Remarketing giver din forretning muligheden for at udnytte alt det trafik, som er blevet sendt ind samt ramme de købeklar brugere. Med remarketing får du udnyttet din webshop 100%. Om du sælger produkter eller ydelser, så er det et must-have for din forretning. Lacuna Digital kan hjælpe med din remarketing og dermed give dig den bedst mulige ROAS eller ROI for annoncerne.