Digital vækst og øget salg af Gb products

Vi hjælper virksomheder med at accelerere deres digitale marketing

Sammen skræddersyr vi en strategi til dig, som indledes med at vi gennemgår den nuværende digitale strategi. Der bliver kigget på, hvor virksomheden befinder sig i dag samt hvor virksomheden skal flyttes hen. På den måde skaber vi de bedste resultater for netop din forretning. Vi hjælper dig med at komme i mål og tror på, at de bedste resultater bliver skabt gennem et stærkt transparent samarbejde.

E-mail liste vokset med 2200%

Omsætning steget med 400%

Problemstilling

Dengang vi indledte et samarbejde med Gun-Britt og GB Products, havde de allerede en hjemmeside. De havde også et stabilt online salg, men uden nogen form for markedsføring. GB Products havde ikke arbejdet med online markedsføring før, og ville gerne vækste deres produktsalg yderligere.

Action & løsning

I samarbejde med Gun-Britt blev den digitale strategi lagt. Da Gun-Britt er en landskendt frisør var målgruppen på Facebook og Instagram allerede stor. Den var dog langtfra udnyttet til dens fulde potentiale. Formålet var at drive endnu mere trafik til hjemmesiden via Facebook Ads. Dette skulle være til det formål at bidrage til en højere omsætning og dermed højere bundlinje. Ligeledes blev der opsat retargeting flows på Facebook. Facebook blev også brugt som lead generator til at opbygge e-mail listen. Dertil blev der opsat automatiske e-mail flows.

Resultat

Siden Lacuna Digital overtog den digitale annoncering er GB Products online salg af produkter steget med 400%. Ved benyttelse af Facebook Lead Ads er e-mail listen vokset sig 22 gange større end før, hvor meget af omsætningen bliver genereret. Grundet de gode resultater blev det besluttet at videreudvikle markedsføringen med Google Ads

Hør hvad andre siger

Vi har fået professionel rådgivning til vores digitale markedsføring og har haft en høj vækstrate!
Hanne Graumann
Graumann
Kan kun anbefale Lacuna Digital! Dygtige, hjælpsomme, forstående, tålmodige og effektive! 5 store stjerner fra Råd Til Testamente!
Josefine Elkjær
Råd til testament
Har været yderst professionelle og hjulpet os til at øge vores webhandel betragteligt.
Gun-Britt
Gun-britt