SMS Marketing:

De seneste par år har SMS marketing været i rivende udvikling. Det er en super god måde at engagere dine kunder på. Dine klik- og konverteringerater vil som oftest være højest her sammenlignet med de andre kanaler. Ligesom med e-mails markedsføring kan du bygge automatiserede flows og enkeltstående kampagner.

Kampagne SMS’er

Send SMS’er til dine brugere med specifikke kampagner, tilbud eller vigtig information. Det kan være med til at skabe resultater. Det fungerer præcis ligesom en nyhedsbrevudsendelse. Dine klik resultater er dog langt bedre, men det er også langt mere personligt og det er ikke alle brugere der er lige glade for denne type markedsføring. SMS marketing er ikke en billig kanal. Du skal forvente at afgive en del større budget til denne kanal end eksempelvis e-mail marketing. Det er dog yderst effektivt.

 

Automatiserede SMS’er skaber resultater

Opbyg et automatiseret SMS flow på baggrund af dine brugere. Dette kan være enormt effektivt, hvis du har brug for standard velkomst mails eller “tak for køb” beskeder. Det kan også være rettet i mod at optimere konverteringsprocessen i dit flow. Har du lyst til at høre om dine muligheder indenfor SMS marketing? Tøv ikke med at kontakte os.