Facebook Annoncering

Det er utrolig nemt at drive trafik til dit website via Facebook annoncering, men når det kommer til kvalitetstrafik, der helst skal udmønte sig i salg, kommer den egentlige udfordring. Med Facebook annoncering er der enormt mange parametre, som er vigtige at holde styr på.

Herunder finder du tre gode råd.

1.Kend din målgruppe. Det kan virke simpelt, men ikke desto mindre er det alfa omega for succes. Vær skarp i din målretning og målgruppe.

2. Skab det rette content. Der bliver scrollet igennem på Facebook i et tempo, hvor det er altafgørende at du skiller dig ud. Tænk over det content som du lægger op, og vær især opmærksom på din overskrift, video og billede.

3.Opsæt pixler. Har du ikke allerede opsat pixler på dit site, kan det være svært at skabe resultater. Få sat det øverst på prioriteringslisten. Med Facebooks pixler har du mulighed for at tracke værdien af den trafik, du køber ind. Uden en pixel implementeret skyder du selvsagt i blinde, og det kan være tæt på umuligt at aflæse den egentlige værdi.

 

Leadgen

Du har allerede læst om, hvor indbringende e-mail marketing kan være, hvis det bliver gjort korrekt. Dit eget e-mail kartotek er måske ikke særlig stort selvom din pop-up på sitet virker som den skal. Hvad gør du så for at booste tilmeldingerne?

Facebook Lead Ads er et eminent værktøj til at hæve dine nyhedsbrevstilmeldinger, og er vel nok det fedeste samspil mellem to forskellige kanaler. Facebook Lead Ads fungerer som en tilmeldingsformular i annonceform. Her gælder det om at skabe nok incitament for brugeren til at signe op. Det kunne eksempelvis være en konkurrence, whitepaper, e-bog m.fl. Integrer dit foretrukne mailsystem med Facebook Lead Ads og lad dine nye brugere indgå direkte i din e-mail automations.

Hos Lacuna Digital har vi mange års erfaring med verdens største sociale netværk. Vi kan både rådgive eller varetage jeres Facebook annoncering.

 

Instagram

Ligesom på Facebook har du mulighed for at få vist content i form af tekst, videoer og billeder på Instagram. Da førstnævnte ejer sidstnævnte foregår opbygningen af Instagram ads derfor også inde i samme platform – nemlig business manageren. Mener du at din målgruppe benytter sig af Instagram, er det en fantastisk platform at promovere sit produkt eller ydelse.

Lacuna Digital kan hjælpe dig/jer med at vækste jeres nuværende Instagram annoncering. Vi står enten klar til at rådgive eller varetage jeres account. Vi finder jeres målgruppe og målretter effektivt, så du/I får mest ud af den brugte marketings krone.

 

Retargeting/Remarketing

Retargeting og Remarketing er et værktøj, som giver dig mulighed for at ramme de brugere med annoncer, der allerede har besøgt dit site fornylig.

Hvorfor virker det så godt? Jo, det gør det, fordi du bibeholder dit brand (eller produkt) i brugerens hoved ved at poppe op diverse steder. Facebook kalder det retargeting, Google kalder det remarketing, men det er grundlæggende det samme. Du forlænger din synlighed, efter brugeren har forladt dit website, og øger dermed chancerne for at de kommer tilbage for at foretage et potentielt køb.

Hos Lacuna Digital sætter vi gerne din retargeting og remarketing op, så du kan få max valuta for dine websites visninger. Vi mener dette er et must-have setup hos langt de fleste.

 

LinkedIn

LinkedIn er en helt fantastisk platform, hvis du arbejder med B2B. Med over 1,4 millioner danske brugere og det foretrukne sociale medie for erhvervslivet gør det ideelt til at sælge dit B2B produkt. Med LinkedIn kan du segmentere efter specifikke stillinger, industrier, virksomheder og meget mere. Det åbner døren for, at netop din annoncere kan havne hos en potentiel beslutningstager et sted derude.

Lad os hos Lacuna Digital varetage din LinkedIn annoncering og skabe effektiv brand awareness og kvalitets leads til din virksomhed.